+ 8617773160488

EN
kaikki kategoriat

Muut mekaaniset takeet

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Hakemus>Muut mekaaniset takeet

  • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633920348596334.jpg
  • ruostumattomasta teräksestä taotut laipat46050946454

Kiinan tehtaan erikoisseos korkean tarkkuuden kylmätakoiset ruostumattomasta teräksestä taotut laipat

Koko: 1/4 "-60"
Material: Stainless Steel;304/316L/904L/17-4PH
Paine: Luokka 150
Toleranssi: ± 0.01 mm

  • Tuotteen Kuvaus
  • tiedustelu

Malli: ruostumattomasta teräksestä valmistetut laipat
Merkki: Ronsco


Tuotteen Kuvaus

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu taottu laippa Voidaan määritellä metallilevyksi, asennettuna putkiventtiilin tai muun esineen taakse. Se mahdollistaa putkijärjestelmän yksinkertaisen asennuksen ja vaihdon. Ne käyvät läpi taontaprosessin, jossa mekaanisesti syötetään energiaa teräslaippaan, jotta se muuttaa muotoaan kiinteässä vaiheessa.

Taotut laippasovellukset

Taottuja laippoja käytetään putkien, venttiilien, pumppujen ja muiden laitteiden liitoskomponenttina putkistojärjestelmän muodostamiseksi. Ne tarjoavat helpon pääsyn puhdistusta, tarkastusta, muutosta tai korjausta varten. Laipat hitsataan yleensä putkiin tai ruuvataan kierreputken päähän ja yhdistetään sitten pulteilla liitoksen tekemiseksi.


Vakiovarusteet taotuille laippoille

Mitat

ANSI B16.5,16.47 Series A&B MSS SP44,ASA,API-605,AWWA,

Koko

1/2, 15NB,TO 48 (1200NB)

luokka

150lbs,300lbs,600lbs,900lbs,1500lbs,2500lbs

DIN

DIN2527,2566,2573,2641,2642,2655,2627.

BS

BS54504, BS4504, BS1560, BS10

Laippapintatyyppi

Litteä pinta, kohotettu kasvo, rengastyyppinen liitos

Taottu laippa

Taottu teräslaippa

ANSI B16.5 taotut laipat

Taotun laipan mitat

ASME B16.5 taotut laipat

ANSI B16.5 Class 150 taotut laipat

Ruostumattomasta teräksestä taottujen laippojen toimittajat

SS taotut laipat

ANSI B16.5 Class 150 taotut laipat Osakkeenomistaja

ANSI 150 taotut laipat jakajat

ASTM A182 ruostumattomasta teräksestä taotut laipat

Duplex-terästaotut laipat

Super Duplex teräksestä taotut laipat

Korkean nikkelilejeeringin taotut laipat


Hitsauskaulan rengaslaippa (WNRF)

Hitsauskaulan laipat on hitsattu kehämäisesti kaulan kohdalta, jolloin päittäishitsisatun alueen eheys voidaan helposti tutkia röntgenkuvauksella. Sekä putken että laipan reiät sopivat yhteen, mikä vähentää turbulenssia ja eroosiota putkilinjan sisällä. Hitsauskaula on siksi kestävä kriittisissä sovelluksissa.


Slip-On rengaslaippa (SORF)

Slip-on laipat asennetaan putken päälle ja sitten filehitsataan. Slip-on-laippoja on helppo käyttää valmistetuissa sovelluksissa.


Sokea rengaslaippa (BLRF)

Sokkolaippoja käytetään putkistojen, venttiilien ja pumppujen tyhjentämiseen. Niitä voidaan käyttää myös tarkastussuojana. Sitä kutsutaan joskus sulkulaipana.


Hitsausrengaslaippa (SWRF)

Muhvihitsausrenkaan laipat on porattu vastaporaukseen, jotta putki voidaan hyväksyä ennen filehitsausta. Putken ja laipan reikä ovat molemmat samat hyvien virtausominaisuuksien aikaansaamiseksi.


Kierrerengaslaippa

Kierrelaippaa kutsutaan joko kierteitetyksi tai ruuvatuksi. Niitä käytetään muiden kierrekomponenttien liittämiseen matalapaineisissa, ei-kriittisissä sovelluksissa. Hitsausta ei vaadita.


Kierrosrengaslaippa (LJRF)

Kierrosliitoslaippoja käytetään aina joko typpipäällä tai takilla, jotka on hitsattu päittäin putkeen laippa löysällä sen takana. Tämä tarkoittaa, että tyvenpää tai taft tekee aina kasvot. Limiliitosta käytetään matalapainesovelluksissa, koska se on helppo koota ja kohdistaa. Kustannusten vähentämiseksi nämä laipat toimitetaan ilman napaa.


Rengastyyppinen liitoslaippa (RTJF)

Rengastyyppisiä liitoslaippoja käytetään varmistamaan vuototiivis laippaliitos korkeissa paineissa. Metallirengas puristetaan kuusikulmaiseen uraan laipan pinnalla tiivisteen tekemiseksi. Tätä liitosmenetelmää voidaan käyttää hitsauskaula-, liuku- ja sokkolaipoissa.


ASME16.5 taotut laipat -testitodistukset:


Valmistajan testitodistus standardin EN 10204/3.1B mukaisesti, raaka-ainetodistus. 100 % radiografiatestiraportti. Kolmannen osapuolen tarkastusraportit asiakkaan toiveena.

Ronsco tarjoaa korkealaatuisia tuotteita myös kolmannen osapuolen tarkastuksella. Tarkastusviraston voivat nimetä asiakkaat.

Miksi valita Ronsco:


1. 22 vuoden valmistuskokemus

2. Tarjoamme kiitettävän valikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistettuja putkia, liittimiä, laippoja kilpailukykyiseen hintaan.
3. Muokattavat kansainväliset standardit
4. Tiukka testausprosessi, laadunvarmistus
5. 7*24h online-palvelu.
6. Nopea toimitus: 7-15 päivää

Ronsco Ammattitaitoinen henkilökunta ylläpitää tuotteiden laatua koko valmistusprosessin ajan raaka-aineen valinnasta käsittelyyn, merkintään, pakkaamiseen, varastointiin ja kuljetukseen. Taotut teräslaippamme tarkastetaan 100 % ennen pakkaamista ja lähettämistä, kaikki materiaalimme on testattu kansainvälisten standardien mukaisesti. Joskus hyväksymme myös asiakkaidemme määräämät kolmannen osapuolen tarkastukset.


Pakkaus ja toimitus:


Pakkaus

Ota yhteyttä