+ 8617773160488

EN
kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu>Uutta>teollisuus Uutiset

Mikä on Monel 400 -seos (UNS No4400)? Kaikki mitä sinun tulee tietää

AIKA: 2020-06-05 HITS: 12

Alloy 400on yksifaasinen kiinteä liuos nikkeli-kupariseos, joka kestää erinomaisesti monia syövyttäviä ympäristöjä lämpötila-alueella miinus - 800 °F. Tämä seos voidaan kovettaa vain kylmämuokkauksella lämpökäsittelyn sijaan. Seoksen Curie-lämpötila on ympäristön lämpötila-alueella, ja seoksen kemiallisen koostumuksen muutokset vaikuttavat siihen. On suositeltavaa käyttää sitä huolellisesti sovelluksissa, jotka vaativat vahvoja ei-magneettisia ominaisuuksia. Kuparin ja nikkelin suhde lejeeringissä 400 on lähes sama kuin suhde malmissa, josta metalli on peräisin. Seos patentoitiin ensimmäisen kerran yli 100 vuotta sitten, ja se on edelleen yksi yleisimmin käytetyistä kaupallisesti valmistetuista korroosionkestävistä seoksista.

VDM®Alloy 400:n ominaisuudet ovat:

Kestää kloridin aiheuttamaa jännityskorroosiota
Erinomainen lujuus myös alhaisissa käyttölämpötiloissa
Verrattuna muihin korkeaseosteisiin materiaaleihin, helppo käsitellä
Hyväksytty käytettäväksi paineastioissa -10 - 425 °C (14 - 797 °F) VdTÜV materiaalitaulukon 263 ja korkeamman mukaan
ASME:n kattilan ja paineastian teknisten tietojen mukaan maksimilämpötila voi olla 480 °C (896 °F).


Käsittelypalvelut:
hitsaus
On suositeltavaa, että seos hitsataan kaasukaarihitsauksella, metallikaarihitsauksella, kaasumetallikaarihitsauksella ja upokaarihitsauksella.

taonta
Seoksen Monel 400 taonta tulee suorittaa valvotuilla menetelmillä.
3-1

Kuumaa työtä
Tämä seos on kuumatyöstettävä valitsemalla sopiva lämpötila. Tyypillinen kuumatyöstön lämpötila-alue on 648-1176 °C (1200-2150 °F).

Kylmätyöskentely
Pehmeitä muottimateriaaleja voidaan käyttää kylmäkäsittelyyn parempien prosessointitulosten saamiseksi.

hehkutus
MONEL 400 -seos voidaan hehkuttaa 926 °C:n (1700 °F) lämpötilassa.


3-1

Toimiala ja sovellus:

Alloy 400:aa on käytetty laajasti eri teollisuudenaloilla ja se on erityisen hyödyllinen meriteollisuudessa ja kemianteollisuudessa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat pumput ja venttiilit, potkuriakselit, laivojen kiinnikkeet ja kiinnikkeet, elektroniset komponentit, jouset, kemikaalien käsittelylaitteet, makean veden ja suolavesisäiliöt, käsittelyastiat ja putkistot, kattiloiden syöttövedenlämmittimet ja muut lämmönvaihtimet.


Korkean vetolujuuden omaava nikkeli/kupariseos kestää erittäin hyvin ilmakehän korroosiota, suolaliuosta ja erilaisia ​​happo- ja alkaliliuoksia. Käytetään laivanrakennusteollisuudessa, kemian- ja hiilivetyprosessointilaitteissa, venttiileissä, pumpuissa ja lämmönvaihtimissa.


Qingtuo-prosessin valmistuskeskus on kattava alusta, jossa on hyvin varustettu kone, joka tuodaan Japanista, Saksasta, Taiwanista jne. Koneistuskeskuksissa on monistandardi, erittäin tarkka ja monitoimilaitteet, kuten viisi pintaa cnc-pukkityöstökeskusta, NC lattiatyyppiset porauskoneet, pysty-/vaakasorvaus-jyrsinkoneet, pysty-/vaakasorvit, syväporauskoneet, moniporakoneet ja -höylät, pystysuorat työstökeskukset, pysty-/vaakajyrsinkoneet, NC-suunnittelijat, laserleikkauskoneet, penkkiporaus kone, valssauskone. Hitsauskeskuksemme voi tarjota NGW, SAC, automaattisaha, GMAW, TIG, SMAW, PAW, SW jne. Voimme tarjota prosessipalveluita, kuten leikkaus, viiste, taivutus, valssaus, puristusrei'itys, hitsaus, poraus ja sorvaus jne. valmiina tuotteina ja komponentteina alukseen ja säiliöön.