+ 8617773160488

EN
kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu>Uutta>teollisuus Uutiset

Mikä on Die Forging? Mitkä ovat Die Forgingsin luokitukset?

AIKA: 2021-07-31 HITS: 22

17-1

Mitä on stanssaus?

Die taonta Termi "taonta" viittaa taontamenetelmään, jossa muottia käytetään aihion muodostamiseen erityiseen taontalaitteeseen taon saamiseksi. Tällä menetelmällä valmistetuilla takeilla on tarkat mitat, pienet työstövarat, monimutkaiset rakenteet ja korkea tuottavuus.


Mitkä ovat stanssauksen luokitukset?

Taonta jaetaan avoimeen taontaan ja suljettuun taontaan. Metalliaihio puristetaan ja muotoillaan tietyn muodon omaavassa taontamuottiontelossa takeiden saamiseksi. Takomista käytetään yleensä osien, joiden paino on pieni ja suuria, valmistukseen. Taonta voidaan jakaa kuumatakomiseen, lämmintakomiseen ja kylmätakomiseen. Lämmintaonta ja kylmätaonta ovat muotistaon tuleva kehityssuunta ja edustavat myös taontatekniikan tasoa.

Materiaalien mukaan taonta voidaan jakaa rautametallien taontamiseen, ei-rautametallien taontamiseen ja jauhetuotteiden muovaukseen. Kuten nimestä voi päätellä, materiaalit ovat hiiliteräs ja muut rautametallit, kupari ja alumiini sekä muut ei-rautametallit ja jauhemetallurgiset materiaalit.

Suulakepuristuksen tulee kuulua takomiseen, joka voidaan jakaa raskasmetallien suulakepuristamiseen ja kevytmetallien suulakepuristamiseen.

Suljettu takominen ja suljettu taonta ovat kaksi edistyksellistä stanssausprosessia. Koska salamaa ei ole, materiaalien käyttöaste on korkea. Monimutkaisten takeiden viimeistely on mahdollista suorittaa yhdellä tai useammalla prosessilla. Koska välähdystä ei ole, takouksen voimaa kantava pinta-ala pienenee ja vaadittu kuorma myös pienenee. On kuitenkin huomattava, että aihioita ei voida täysin rajoittaa. Tästä syystä aihioiden tilavuutta tulisi valvoa tiukasti, takomuottien suhteellista asentoa ja takomuotteen mittaamista on valvottava ja takomuottien kulumista on pyrittävä vähentämään.