+ 8617773160488

EN
kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu>Uutta>teollisuus Uutiset

INCONEL-seos 718 Kaikki mitä sinun tulee tietää

AIKA: 2020-05-11 HITS: 10

Mikä on INCONEL®-seos 718 (UNS N07718/W.Nr. 2.4668)?

INCONEL®-seos 718 (UNS N07718/W.Nr. 2.4668) on erittäin luja, korroosionkestävä nikkelikromimateriaali, jota käytetään -423° - 1300°F lämpötilassa. Tyypilliset koostumuksen rajat on esitetty taulukossa 1. Vanhenemiskovettuva metalliseos voidaan valmistaa helposti, jopa monimutkaisiksi osiksi. Sen hitsausominaisuudet, erityisesti sen kestävyys hitsauksen jälkeistä halkeilua vastaan, ovat erinomaiset.

Helppous ja taloudellisuus, jolla INCONEL-lejeeringit 718 voidaan valmistaa, yhdistettynä hyvään veto-, väsymis-, virumis- ja murtumislujuuteen, ovat johtaneet sen käyttöön monenlaisissa sovelluksissa. Esimerkkejä näistä ovat nestemäisten polttoaineiden rakettien komponentit, renkaat, kotelot ja erilaiset muotoillut metallilevyosat lentokoneiden ja maalla toimivien kaasuturbiinien moottoreille sekä kryogeeniset säiliöt. Sitä käytetään myös kiinnikkeissä ja instrumentointiosissa.

Jos etsit materiaalia, joka säilyttää korkean lujuuden laajalla lämpötila-alueella, harkitse INCONEL-seosta 718. Tarkastellaan tarkemmin sen tärkeimpiä ominaisuuksia.

INCONEL-seos 718 on yksi monista Corothermin toimittamista nikkelipohjaisista superseoksista. Sen poikkeukselliset ominaisuudet ja tekniset tiedot tarkoittavat, että sitä käytetään moniin erittäin teknisiin ja olennaisiin teollisiin sovelluksiin.

Suunnitteluinsinöörit valitsevat sen enimmäkseen sen lujuuden ansiosta äärimmäisissä lämpötiloissa spektrin molemmissa päissä. Sitä voidaan käyttää kryogeenisissä ympäristöissä aina 1300°F/704°C:een asti. Koko tässä mallistossa sillä on poikkeuksellisen korkeat tuotto-, veto- ja virumismurtumisominaisuudet. Se osoittaa myös erinomaista veto- ja iskulujuutta.

Seos koostuu 50-55 % nikkelistä+koboltista (jossa kobolttia rajoitetaan 1 %:iin) ja 17-21 % kromia. Tämä yhdistelmä antaa materiaalille sen korroosionkestävyysominaisuudet. Tämä sisältää hyvän hapettumisenkestävyyden, minkä ansiosta se kestää monissa sovelluksissa esiintyviä syövyttäviä aineita.

Loppuosa koostumuksesta sisältää niobia+tantaalia (4.75-5.5 %), molybdeeniä (2.8-3.3 %) ja titaania (0.65-1.15 %) sekä muita tasapainotusaineita. Se on tehokas ja tasapainoinen elementtien yhdistelmä, joka vastaa superseoksen halutuista teknisistä ominaisuuksista.

Voiman säilyttäminen

Materiaali on ikääntyvä, ilman merkittäviä haitallisia vaikutuksia. Se reagoi hitaasti käsittelyyn tällä tavalla, mikä tarkoittaa, että se voidaan hehkuttaa ja hitsata ilman spontaania kovettumista lämmityksen tai jäähdytyksen aikana.

Sen lujuutta huonelämpötilassa parantaa merkittävästi saostuslämpökäsittely, jolloin se kestää tällaisia ​​äärimmäisiä ympäristöjä. Materiaalin loppukäytöstä riippuen tarvitaan erilaisia ​​lämpökäsittelyratkaisuja – menetelmä on erilainen joko parhaiden veto- ja jännitysmurtumisominaisuuksien saamiseksi korkeissa lämpötiloissa tai hyötyjen maksimoimiseksi huoneen- tai kryogeenisissa lämpötiloissa.

Yksi INCONEL-lejeeringin 718 erinomaisista ominaisuuksista on, että se on erittäin monipuolinen ja helppo työstää. Sillä on erinomaiset hitsausominaisuudet, erityisesti mitä tulee sen kestävyyteen hitsauksen jälkeistä halkeilua vastaan. Verrattuna muihin nikkelipohjaisiin superseoksiin, erityisesti alumiinilla tai titaanilla kovetettuihin, se on huomattavasti parempi.

Koska se voidaan valmistaa niin helposti ja yhä monimutkaisempiin osiin, materiaali soveltuu korkean suorituskyvyn sovelluksiin.


Sovellukset:

INCONEL-seosta 718 käytetään usein ilmailu- ja ilmailuteollisuudessa. Insinöörit pyrkivät jatkuvasti parantamaan moottoreiden luotettavuutta ja tehokkuutta, puhumattakaan niiden pitkäikäisyydestä. Superseokset ja erityisesti metalliseos 718 valitaan niiden kustannusten ja suorituskyvyn välisen tasapainon perusteella.


1