+ 8617773160488

EN
kaikki kategoriat

Hastelloy

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>materiaali>Hastelloy

 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1634350341331807.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1634350352445914.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1634350352117004.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1634350352322554.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1634350352226884.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1634350352925252.jpg
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Kiinan valmistajan erikoisteräs korkealaatuinen nikkelipohjainen metalliseos Hastelloy G3

Hastelloy G3 on nikkeli-molybdeeniseos, joka kestää erinomaisesti pistesyöpymistä, korroosiota ja jännityskorroosiohalkeilua sekä lämpöstabiilisuutta, joka on parempi kuin lejeeringillä G3. Lisäksi tällä nikkeliterässeoksella on suuri kestävyys veitsilinjaa ja lämpövaikutusten vyöhykettä vastaan. Seos G3 kestää myös rikki-, etikka-, muurahais- ja fosforihappoa sekä muita ei-hapettavia aineita. Lisäksi tällä nikkeliseoksella on erinomainen kloorivetyhapon kestävyys kaikissa pitoisuuksissa ja lämpötiloissa. Hastelloy G3:n erottuva piirre on sen kyky säilyttää erinomainen sitkeys välilämpötilojen aikana. Tällaisia ​​altistuksia koetaan rutiininomaisesti valmistukseen liittyvien lämpökäsittelyjen aikana.

 • Tuotteen Kuvaus
 • tiedustelu

Malli: Hastelloy G3
Code: Alloy HG3


HASTELLOY G3

Hastelloy G3 on nikkeli-molybdeeniseos, joka kestää erinomaisesti pistesyöpymistä, korroosiota ja jännityskorroosiohalkeilua sekä lämpöstabiilisuutta, joka on parempi kuin lejeeringillä G3. Lisäksi tällä nikkeliterässeoksella on suuri kestävyys veitsilinjaa ja lämpövaikutusten vyöhykettä vastaan. Seos G3 kestää myös rikki-, etikka-, muurahais- ja fosforihappoa sekä muita ei-hapettavia aineita. Lisäksi tällä nikkeliseoksella on erinomainen kloorivetyhapon kestävyys kaikissa pitoisuuksissa ja lämpötiloissa. Hastelloy G3:n erottuva ominaisuus on sen kyky säilyttää erinomainen sitkeys välilämpötilojen aikana. Tällaisia ​​altistuksia koetaan rutiininomaisesti valmistukseen liittyvien lämpökäsittelyjen aikana.

Hastelloy G3:n rajoittavat tekijät
Seoksella G3 on huono korroosionkestävyys hapettavia ympäristöjä vastaan, joten sitä ei suositella käytettäväksi hapettavissa väliaineissa tai rauta- tai kuparisuolojen läsnä ollessa, koska ne voivat aiheuttaa nopean ennenaikaisen korroosiovaurion. Näitä suoloja voi kehittyä, kun suolahappo joutuu kosketuksiin raudan ja kuparin kanssa. Siksi, jos tätä nikkeliterässeosta käytetään yhdessä rauta- tai kupariputkistojen kanssa suolahappoa sisältävässä järjestelmässä, näiden suolojen läsnäolo voi aiheuttaa seoksen hajoamisen ennenaikaisesti.

Missä muodoissa Hastelloy G3 on?

● Arkki

● Levy
● Baari
● Putki (hitsattu ja saumaton)
● Liittimet (esim. laipat, slip-ons, kaihtimet, hitsauskaulat, nippaliitokset, pitkät hitsauskaulat, hylsyhitsaukset, kulmakappaleet, T-liitokset, pätkät, palautukset, tulpat, ristit, supistimet ja putkinipat)

Mitkä ovat Hastelloy G3:n ominaisuudet?
● Säilyttää erinomaisen sitkeyden, kun se altistuu väliaikaisesti keskilämpötilalle
● Erinomainen piste-, korroosion- ja jännityskorroosiohalkeilun kestävyys
● Erinomainen vastustuskyky veitsilinjalle ja lämpövaikutteisille vyöhykkeille
● Kestää erinomaisesti etikka-, muurahais- ja fosforihappoja sekä muita ei-hapettavia aineita
● Kestää kloorivetyhappoa kaikissa pitoisuuksissa ja lämpötiloissa
● Lämpöstabiilisuus parempi kuin metalliseos G3

Kemiallinen koostumus(%)

NiMoFeCCoCrMnSi
65.0 min28.51.5.01 enint3.0 max1.53.0 max.10 enint
TiWAlCu.2 enint3.0 max.50 enint.20 enintMissä sovelluksissa Hastelloy G3:ta käytetään?

● Kemialliset prosessit

● Tyhjiöuunit
● Mekaaniset komponentit vähentävät ympäristöjä
● Valmistus Hastelloy G3:lla
● G3-lejeeringin komponenttien valmistukseen liittyvät ongelmat tulisi minimoida lejeeringillä G3 sen paremman lämpöstabiilisuuden vuoksi. Matala hiilipitoisuus mahdollistaa metalliseoksen G3 käytön hitsatussa tilassa. Hastelloy G3:lla on hyvät yleismuovaus- ja hitsausominaisuudet. Tämä metalliseos voidaan takoa tai muuten kuumatyöstää edellyttäen, että sitä pidetään 2250 °F:ssa riittävän kauan koko kappaleen saattamiseksi lämpötilaan. Koska se on vähähiilinen metalliseos, alhaisempien kuumaviimeistelylämpötilojen käyttö saattaa olla tarpeen raekoon hallinnan saavuttamiseksi. Se voidaan muodostaa myös kylmätyöstöllä. Vaikka se kovettuu jonkin verran nopeasti, G3-seoskomponentit voidaan valmistaa kaikilla yleisillä kylmämuovaustekniikoilla. Kaikkia yleisiä hitsaustekniikoita voidaan käyttää lejeeringin G3 kanssa, mutta oksiasetyleeni- ja upokaarihitsausprosesseja ei suositella, kun valmistettua tuotetta käytetään syövyttävässä kunnossa.

ASTM-määritykset
Pipe SmlsPutki hitsattuPutki SmlsPutki hitsattuArkki / levybarTaontaAsennus
B622B619B622B626B333B335B564B366
Ota yhteyttä