+ 8617773160488

EN
kaikki kategoriat

Die takoot

Sinä olet täällä : Etusivu>Tuotteet>Hakemus>Die takoot

 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937576137754.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589139058.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589550804.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589207429.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589660361.jpg
 • remoduanchanpin_1
 • hot-die-takot 2
 • Tarkkuus-OEM-metalli-teräs-kuumataonta-osat3
 • Sektorivaihteisto 4
 • Sektorivaihteisto 5

Kiinan valmistajan nikkeliseoksesta räätälöity korkean tarkkuuden kuumatakominen

Kuumamuotilla taonta tarkoittaa, että aihio kuumennetaan yli 1000 celsiusasteeseen ja taotaan ylös-alas suljetulla tai salama-aukkoisella muotilla. Puristimia, joita voidaan käyttää kuumamuottitaontoon, ovat yleensä: hydraulipuristin, kampipuristin, ruuvipuristin (kitkalevy- tai kytkintyyppinen tai sähköruuvi) jne.

Hot die taonta on eräänlainen taontatekniikka. Yleensä se viittaa tarkkuustaontamenetelmään, jossa metalliaihio kuumennetaan korkeampaan lämpötilaan kuin materiaalin uudelleenkiteytyslämpötila, ja sitten metalliaihio muotoillaan plastisesti taon muotoon ja kokoon.

 • Tuotteen Kuvaus
 • tiedustelu

Hot die taonta on eräänlainen taontatekniikka. Yleensä se viittaa tarkkuustaontamenetelmään, jossa metalliaihio kuumennetaan korkeampaan lämpötilaan kuin materiaalin uudelleenkiteytyslämpötila, ja sitten metalliaihio muotoillaan plastisesti taon muotoon ja kokoon.


Takomisen luokitus

Veturit (välisyöttöakseli, poikkiakseli, voimansiirtonivel, sektorivaihteisto, auton etuakselin pää, junan laituri, jättivarsi)

Nostokoneet (palkit, päätykappaleet, koukut, vaihteet)

Mekaaniset lisävarusteet (kääntövarsi, sisävarsi, kvarsokoukku, liitin, sisäseinä)

Kaivoskoneet (pää, ohjausholkki, kahvan runko, kahvan koukku)

Petrokemian teollisuus (öljykentän mutteri, tee, sylinterin pohja, venttiilirunko, kovera venttiililevy)

Rakennuskoneet (toisioakselin hammaspyörä, ulkorengas, välituloakseli, sylinterin pohja, sylinterinkansi)


Qingtuon edut

Yrityksemme voi käsitellä kaikenlaisia ​​alle 150 kg painavia takoja ja kaikenlaisia ​​ilmaisia ​​alle 1 tonnin takoja ja suorittaa kaikenlaisia ​​muottien käsittelyyrityksiä. Yhtiön vuotuinen tuotantokapasiteetti on 10,000 tonnia erilaisia ​​takomoita, tiukasti mukaisesti ISO9001 laatujärjestelmän hallinta, erinomainen laatu, oikea-aikaiset toimitukset, on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa. Teemme parhaamme tehdäksemme asiakkaista 100 % tyytyväisiä ja palauttaaksemme asiakkaiden luottamuksen korkealaatuisilla tuotteilla ja palveluilla!

Yritys on ammattimainen muottien valmistus-, korjaus- ja kunnostusyritys. Yrityksellä on pitkä toimintahistoria ja vahva tekninen voima, joka yhdistää suunnittelun, tutkimuksen ja kehityksen sekä valmistuksen. Siinä on erilaisia ​​edistyneitä prosessointilaitteita: 3 CNC-jyrsinkonetta (joista 2 on tuotu Yhdysvalloista), 1 CNC-sorvi, 5 sähköpulssia, 2 lankaleikkausta, 2 tavallista sorvia, pystyjyrsintä, vaakajyrsintä, porakoneet, On olemassa yli 30 erilaista laitetta, kuten höylät ja pintahiomakoneet, joiden vuotuinen tuotanto on yli 600 muottia, jotka voivat täyttää asiakkaiden erilaiset käsittelytarpeet. Yrityksellä on myös erilaisia ​​testauslaitteita: kolmikoordinaattinen mittauslaite, spektrimateriaalikoostumuksen analysaattori, mekaanisten ominaisuuksien vetolujuustestauskone, iskutestauskone, kovuusmittari jne.


Ota yhteyttä