+ 8617773160488

EN
kaikki kategoriat

yhtiön uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu>Uutta>yhtiön uutiset

Ronsco osallistui 3. Kiinan kansainväliseen huippuausteniittisten ruostumattomien terästen ja nikkelipohjaisten metalliseosten konferenssiin

AIKA: 2020-11-23 HITS: 28

The Third China International Conference on Super Austenitic Stainless Steels and Nickel-Based-Alloys" concludes smoothly in Beijing. The participating members are: Petrochina, CNOOC, Sinopec, Japan Metallurgy, VDM, Hartz Alloy, Otto Kunduz, Sandvik, Arcelor Mittal and so on, and the International Association of Molybdenum, Nickel Association Ustb, Northeastern University, Shanghai Electric Power University, Taiyuan Tech, Kair Institute, Chinese Academy of Sciences Institute of Metal, China Institute of Atomic Energy, Chengdu Advanced Metal Materials Industrial Technology Research Institute, CNPC Oil Pipeline Engineering Institute of Technology, Baosteel, Caresses Steel, etc, more than 200 people including processing trade service providers attended the meeting. Ronsco also attended this grand event.

5-1

Konferenssissa 24 asiantuntijaa eri aloilta kotimaassa ja ulkomailla pitivät erittäin runsaita ja yksityiskohtaisia ​​puheita superausteniittisen ruostumattoman teräksen ja nikkelipohjaisten metalliseosten kehittämisen ja käytön hotspoteista ja vaikeuksista suorien puheiden, tallennettujen videoiden ja äänien avulla. Keskeisillä sovellusalueilla luennoitsija esitteli superausteniittisen ruostumattoman teräksen ja nikkelipohjaisten metalliseosten käyttöä tekstiilipaino- ja värjäysteollisuuden paino- ja värjäyslaitteissa, petrokemian projekteissa, öljy- ja kaasukenttäprojekteissa, ultra-superkriittisissä voimalaitoksissa, hiilivoimaloissa voimalaitokset märkä rikinpoistolaitteet, pakokaasujen käsittelyjärjestelmät, kompensaattorit Ja muut sovelluksen näkökohdat. Materiaalien suorituskyvyn osalta valmistusyritysten puhujat esittelivät yrityksen tutkimus- ja kehitystyötä sekä tärkeimpiä tuotteiden suorituskykyä ja sovellustapauksia; uusien tuotekehitysten osalta Japan Metallurgical ja Sandvik esittelivät uudet NAS354N-, NAS355N- ja Sanicro® 35 -teräslaadut. Tuotteen suorituskyvyn esittely ja suositellut sovellusalueet; Valmistustekniikan osalta International Nickel Association ja International Molybdeum Association ovat suorittaneet yksityiskohtaisia ​​vaihtoja ja esittelyjä materiaalien käsittelystä ja hitsauksen suorituskyvystä.

5-2