+ 8617773160488

EN
kaikki kategoriat

yhtiön uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu>Uutiset>yhtiön uutiset

Qingtuo on suorittanut laaduntarkastuksen ennen lähettämistä Lähi-itään

AIKA: 2021-03-12 HITS: 25

Qingtuo on suorittanut laaduntarkastuksen ennen lähettämistä Lähi-itään

Tässä on joitain tietoja tilauksen toimituksesta:

Vuosimalli: 2021

Tuotteen nimi:Nikkeliseos ja taontarenkaat

Tekniset tiedot: OD 25''(635mm)*ID 20''(508MM)*Korkeus 0.5''(152.4mm)

Arvosana: Hastelloy N

Vakio: AMS5771

Määrä: 4 kpl

Nikkeliseokset ovat seoksia, joiden pääalkuaine on nikkeli, ja niillä on seuraavat 3 alaluokkaa: Nikkeli-alumiinilejeeringit‎ (4 P); Nikkeli-kromiseokset‎ (5 P) ja nikkeli-titaaniseokset‎ (6 P).

 
Qingtuon suosituin malli nikkeliseosten joukossa on GH3030 High Temperature Alloy Steel. Sitä käytetään teollisuusskenaariossa vakiona GB. Tarjoamme tyyppejä tankoina, levyinä, taontana ja putkina.

 
GH3030 kiinteä liuosvahvistustyyppinen korkean lämpötilan metalliseos on ni-cr-kiinteän liuoksen vahvistuksen varhainen kehitystyö 20-80 tyyppikorkean lämpötilan seos, kemiallinen koostumus on yksinkertainen, alle 800 ℃:n lämpötilassa on tyydyttävä lämmön intensiteetti ja korkea plastisuus, ja sillä on hyvä hapettumisenkestävyys, lämpöväsymys, kylmäleimaus ja hitsauskyky. Lejeerinki kiinteän liuoskäsittelyn jälkeen yksivaiheiseen austeniittiseen, stabiili käyttöprosessin organisointiin.
Qingtuo Supply GH3030 -tuotteen tekniset tiedot ja toimitustila: Tuotteen muoto: GH3030 saumaton putki, GH3030 arkki ja levy, GH3030 pyöreä tanko, GH3030 taonta, G3030 laippa, G3030 taontarengas jne.

Siinä on erinomainen prosessin suorituskyky:
1. Seoksella on hyvä muokattavuus, taontalämmityslämpötila on 1180 ℃ ja lopullinen taonta on 900 ℃.
2. Lejeerinkin keskimääräinen raekoko on läheisessä yhteydessä takomisen muodonmuutosasteeseen ja lopulliseen taontalämpötilaan.
3. Lämpökäsittelyn jälkeen osan pinnalla oleva oksidihilse voidaan poistaa hiekkapuhalluksella tai peittauksella.

1634622543813833未 标题 -1

Qingtuo on Kiinan kemianteollisuuden ministeriön avainyritys.

Yrityksellä on hyvin varusteltu tuotantopaja, teknisen kehittämisen osasto, hitsauslaboratorio ja muut tutkimus- ja testauslaitokset, joissa on täydellinen mittauslaitteisto, kuten puristus-, työstö-, niittauslaitteet, lämpökäsittely, pintakorroosio jne. Teknisistä laitteista taso, todentaminen, fyysinen ja kemiallinen metallografia, rikkomaton testaus ja muut tarkastusmenetelmät sekä yli 600 sarjaa valmistuksen testauslaitteita tuotteen turvallisuuden ja valmistuksen laadun varmistamiseksi.

Qingtuolla on täydellinen käsittelypalvelualusta.Mekaaniset käsittelylaitteet Japanista, Saksasta, Italiasta ja muusta tuonnista, täydelliset tekniset tiedot, korkea tarkkuus, laajamittaiset, täydelliset toiminnot.Tällä hetkellä on yli 60 sarjaa suuria ja keskisuuria portaalia viisi -pinnan työstökeskukset, pysty- ja vaakasorvaus, jyrsintä, poraus, syväreiän poraus, moniakseliporaus, portaalihöylä ja niin edelleen. Meillä on 42 ammattiteknikkoa käsittelyssä. Vuosien ulkoisten käsittelypalveluiden kautta olemme keränneet runsaasti kokemusta erilaisten materiaalien ja osien, kuten ruostumattoman teräksen, hiiliteräksen, takeiden, erikoisterästen jne., käsittelystä, ja olemme tulleet Siemensin, Emersonin ja muiden yritysten nimetyksi toimittajaksi. Saksassa. Ota yhteyttä!