+ 8617773160488

EN
kaikki kategoriat

yhtiön uutiset

Sinä olet täällä : Etusivu>Uutiset>yhtiön uutiset

Qingtuo osallistui 3. Kiinan kansainväliseen huippuausteniittisten ruostumattomien terästen ja nikkelipohjaisten metalliseosten konferenssiin

AIKA: 2020-11-23 HITS: 24

Kolmas Kiinan kansainvälinen superausteniittisten ruostumattomien terästen ja nikkelipohjaisten metalliseosten konferenssi" päättyy sujuvasti Pekingissä. Mukana ovat: Petrochina, CNOOC, Sinopec, Japan Metallurgy, VDM, Hartz Alloy, Otto Kunduz, Sandvik, Arcelor Mittal ja niin edelleen. ja International Association of Molybdeum, Nickel Association Ustb, Northeastern University, Shanghai Electric Power University, Taiyuan Tech, Kair Institute, Kiinan tiedeakatemian metalliinstituutti, Kiinan atomienergiainstituutti, Chengdu Advanced Metal Materials Industrial Technology Research Institute, CNPC Oil Pipeline Engineering Institute of Technology, Baosteel, Caresses Steel jne., kokoukseen osallistui yli 200 henkilöä, mukaan lukien jalostuskaupan palveluntarjoajat. Myös Qingtuo osallistui tähän suureen tapahtumaan.

5-1

Konferenssissa 24 asiantuntijaa eri aloilta kotimaassa ja ulkomailla pitivät erittäin runsaita ja yksityiskohtaisia ​​puheita superausteniittisen ruostumattoman teräksen ja nikkelipohjaisten metalliseosten kehittämisen ja käytön hotspoteista ja vaikeuksista suorien puheiden, tallennettujen videoiden ja äänien avulla. Keskeisillä sovellusalueilla luennoitsija esitteli superausteniittisen ruostumattoman teräksen ja nikkelipohjaisten metalliseosten käyttöä tekstiilipaino- ja värjäysteollisuuden paino- ja värjäyslaitteissa, petrokemian projekteissa, öljy- ja kaasukenttäprojekteissa, ultra-superkriittisissä voimalaitoksissa, hiilivoimaloissa voimalaitokset märkä rikinpoistolaitteet, pakokaasujen käsittelyjärjestelmät, kompensaattorit Ja muut sovelluksen näkökohdat. Materiaalien suorituskyvyn osalta valmistusyritysten puhujat esittelivät yrityksen tutkimus- ja kehitystyötä sekä tärkeimpiä tuotteiden suorituskykyä ja sovellustapauksia; uusien tuotekehitysten osalta Japan Metallurgical ja Sandvik esittelivät uudet NAS354N-, NAS355N- ja Sanicro® 35 -teräslaadut. Tuotteen suorituskyvyn esittely ja suositellut sovellusalueet; Valmistustekniikan osalta International Nickel Association ja International Molybdeum Association ovat suorittaneet yksityiskohtaisia ​​vaihtoja ja esittelyjä materiaalien käsittelystä ja hitsauksen suorituskyvystä.

5-2