+ 8617773160488

EN
kaikki kategoriat

Tietoa meistä

Sinä olet täällä : Etusivu>Tietoa meistä

Tietoja Qintuosta

Hainan Qingtuo Technology Co., Ltd on perustettu vuonna 1996. Valmistajana, jolla on 25 vuoden kokemus korkean lämpötilan seostuotteista, meillä on ammattitaitoinen palvelutiimi, joka tarjoaa korkeatasoista teknistä tukea, oikea-aikaista ja pätevää toimitusta, tulliselvitysapua ja luotettavaa huoltopalvelua jne.

25 vuoden kehityksen jälkeenQingtuo on nyt kasvanut yli 200 työntekijäksi, joista puolet on työskennellyt korkean lämpötilan metalliseosteollisuudessa yli 10 vuotta. Lisäksi meillä on 15 tuoteasiantuntijaa ja kokenutta teknikkoa varmistamaan tuotteiden laadun.

Qingtuo sillä on kansainväliset edistyneet erikoismetallurgiset ominaisuudet, mukaan lukien 6 tonnin tyhjiöinduktiouuni, 6 tonnin tyhjikaariuudelleensulatus, 18 tonnin sähkökukan uudelleensulatus ja 18 tonnin argonsuojaus sähkökukan uudelleensulatus, 20 tonnin AOD-raffinointiuuni, 20 tonnin LF-raffinointiuuni , 20 tonnin VOD-raffinointiuuni, tuotantolinja, 25MN & 8MN taontakoneet, tyyppi 450 & 320 valssauskone, tyypin 90 oikaisukone, tyypin 40 oikaisukone 7 rullalla hyperbolinen käyrä, tyypin 40 oikaisukone 11 telalla, tyyppi 100 kone, tyypin 40 nylkemiskone, tyypin 83 keskitön hiomakone ja tyypin 80 keskitön hiomakone.


 • TEHTAAN ETU

  25 vuoden kokemus korkean lämpötilan metalliseosten valmistajasta

 • joukkueen etu

  Ammattitaitoinen tekninen tiimi

 • LAITTEISTON EDUT

  6 tonnin VIM + 6 tonnin VIM

 • MARKKINAETU

  Rolls-Roycen taotut moottorikomponentit

Miksi Productivity Leap


Olemme tarjonneet korkealaatuisia tuotteita ja ammatillisia palveluita yli maailman maissa, Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Kaakkois-Aasiassa, Afrikassa, Oseaniassa.

Nopea tarjous- ja näytteenottopalvelu.
Laatu ja asiakas ovat etusijalla.
Tieteelliseen, teolliseen ja kauppaan integroitu yritys.

MEIDÄN FACTORY

TODISTUS